Magdeburger Sigorta, SFS altyapısıyla acente ve sigortalılarının yanında
21 Ocak 2019

Magdeburger Sigorta, SFS altyapısıyla acente ve sigortalılarının yanında

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Zafer Uçar, SFS’nin sadece 4 ayda kendilerine özel olarak kurduğu altyapıyla Türkiye’nin her yerindeki acenteleri ve iş ortaklarına 7 gün 24 saat anlık, hızlı ve kaliteli hizmet sağlayabildiklerini ifade etti.

SFS’NİN KURDUĞU ALTYAPI REKABETÇİ, HIZLI, ESNEK VE SAĞLAM

Günümüz rekabetçi iş dünyasında şirketlerin müşteri ihtiyaçlarını doğru anlayarak sağlıklı analiz edebilmesi ve tam olarak ihtiyaca yönelik hizmeti sunabilmesi, yetkin ve tecrübeli işgücünün yanı sıra güçlü ve doğru kurgulanmış bir sistem altyapısı ile mümkün olabilmektedir. Magdeburger Sigorta olarak bizler yenilikçi ve dinamik yapımız, sigortacılık ve finans sektörlerinde tecrübeli kadromuz ile tüm sigortacılık branşlarında güvenilir ve kaliteli hizmet sağlayabilmek üzere yola çıkmış bulunmaktayız. Bu yolculuğumuzda ilk önceliğimiz, Türkiye çapındaki tüm acentelerimiz, iş ortaklarımız ve sigortalılarımız ile güvene dayalı ve uzun soluklu bir ilişki tesis edebilmektir. Bu nedenle tüm iş süreçlerimizi oluştururken kendimizi acentelerimizin ve sigortalılarımızın yerine koyarak hareket etmekteyiz. Acente ve sigortalılarımıza sunmak istediğimiz kaliteli ve güvenilir hizmeti sağlayabilmenin yolunun ise rekabetçi, esnek, hızlı, sağlam ve doğru planlanmış bir sistem altyapısı inşa etmekten geçtiğine inanmaktayız. Bunu sağlayabilmek için de bu konuda 26 yıllık başarılı bir geçmişe sahip SFS sistemlerinin tecrübeli ve bilgili kadrosu ile birlikte çalışmayı tercih ederek, toplamda 4 ay gibi kısa bir sürede hayat dışı sigortacılık sistemimizi ihtiyaçlarımız doğrultusunda planlayıp hayata geçirebildik. Şu an tüm acentelerimiz sisteme istedikleri an bağlanarak poliçe tanzimi gerçekleştirebilmekteler ve ihtiyaç duydukları raporlara kolayca erişebilmekteler. Bizler de tüm sigortacılık işlemlerini anlık raporlamalar eşliğinde eş zamanlı olarak takip edebilmekteyiz. SFS sistemleri ile birlikte inşa ettiğimiz hızlı ve esnek altyapımız sayesinde Türkiye’nin her yerindeki acentelerimize ve iş ortaklarımıza 7 gün 24 saat anlık, hızlı ve kaliteli hizmet sağlayabilmekteyiz. Bu başarılı işbirliğimizin sigorta sektörüne, hedeflediğimiz kaliteli ve güvenilir hizmeti uzun yıllar sunmamıza çok değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Teşekkürler SFS...

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Zafer Uçar

İHTİYACA EN UYGUN ÇÖZÜMLER

Bir amaç uğruna, takım ruhuyla çalışan insanlar yaptıkları işte anlam bulurlar. Bu anlam başarının en önemli kaynağıdır. Magdeburger Sigorta projemiz gerçek anlamda, takım olarak hareket etmenin ve takımın gücünü ortaya çıkarmanın hikayesidir. Gerek SFS ekibimiz gerekse Magdeburger Sigorta ekibi başarıya ulaşmak için ortak hedefe kitlenerek maksimum özveri, büyük bir tutku, azim ve takım olmanın gücü ile 4 ay gibi kısa bir sürede deyim yerindeyse imkansızı başardık. Kurum olarak müşterilerimizi doğru anlayarak, isteklerini iyi analiz ederek ve ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak koşulsuz yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak ana hedefiyle, zorlu bir projeyi daha yüksek müşteri memnuniyeti ile bitirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

SFS COO’su (Chief Operating Officer) Şule Şentürk

‘ÇEVİK PROJE YÖNETİMİ BAŞARIMIZIN EN BÜYÜK SIRRI’

SFS olarak 26 yıllık tecrübemiz, ürettiğimiz teknolojilerimiz ile ülkemize, sektörümüze, şirketimize daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Magdeburger Sigorta Hayat Dışı Sigortacılık Sistemleri projemizi 4 ay gibi kısa bir sürede başarı ile tamamladık. Projemizde bizi başarıya ulaştıran en önemli unsur ise proje yönetiminin en önemli gerçeği olan, her zaman inandığımız ve gücümüze güç katan müşterilerimiz ile beraber takım olmaktı. Başarı hikayemizde, Magdeburger Sigorta ve SFS ekibi takım ruhu ile yoğun emekler harcayarak, inanarak ve sabırla birlik olup, başarıya yürüdü. Bundan sonraki süreçte de müşterimiz ile beraber nice başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuzdur. Başarıya giden yolda, proje yönetim metodolojisi olarak da geleneksel yöntemler yerine Agile(Çevik) dinamik proje yönetimi en önemli stratejimiz oldu. Agile yaklaşımlarımız, geleneksel yöntemlerde çok rastladığımız geciken projeler, kalite problemleri, hantal yapılar, değişime hızlı bir şekilde uyum sağlayamamak, yüksek proje maliyetleri gibi birçok IT ekibinin yaşamakta olduğu sıkıntıları en etkin şekilde çözmektedir. Proje ekibi ile beraber yaptığımız dinamik Sprint’ler sayesinde değişen müşteri gereksinimlerine de en kısa zamanda yanıt vererek, risklerimizi minimum seviyede tutarak, çok kısa zamanda engelleri aşmak başarımızın sırrı oldu.

SFS Proje Müdürü Nuray Sürmen

‘SİGORTACILAR İÇİN SFS ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP’

Sigorta sektöründe uzun yıllardır ihtiyaca yönelik olarak verdikleri çözüm odaklı ve yenilikçi hizmetleri ile SFS biz sigortacılar için çok önemli bir yere sahip. Esnek ve parametrik yapıları sayesinde tüm taleplerimize karşılık mutlak bir çözüm üretebilmekteler. Çok rahatlıkla söyleyebilirim ki SFS’nin tecrübeli ve uzman kadrosundan “bizde yok” ifadesini asla duyamazsınız. Sektörde birçok şirkete verdikleri başarılı hizmetlerinin arkasında ise her biri konusunda tecrübeli uzman kadrosu yer almakta. SFS’nin değerli ekibini tanıdıktan sonra bu başarının asla tesadüf olmadığını çok iyi anlıyorsunuz. Şirketimize gerçekleştirdikleri ilk ziyaretlerinden itibaren başta Şule Hanım olmak üzere tüm ekibin muhteşem enerjisini ve işlerine olan tutkularını o kadar çok hissettik ki o andan itibaren aynı hedefe koşan çok güzel bir ekip olduk. Proje liderliğimde her zaman desteğini hissettiğim Nuray Hanım başta olmak üzere omuz omuza vererek aylarca gece gündüz çalışmalarımızdan sonra bir gece yarısı gerçekleştirdiğimiz canlıya geçişimizdeki heyecanımıza ortak olmalarını, tam kadro bizimle birlikte sürecin her adımını titizlikle takip etmelerini asla unutamayız. İş konusundaki profesyonelliklerinin yanı sıra her biri o kadar kıymetli o kadar güzel insanlar ki hepsini tanıdığımız ve birlikte çalışabildiğimiz için çok mutluyuz. O kadar büyük bir ekip ki her birinin gönlümüzdeki yeri çok ayrı ve tüm Magdeburger ailesi olarak her birini ayrı ayrı çok seviyoruz. Birbirimize güvenerek çıktığımız bu yolculuğu hep birlikte başarı ile tamamlayacağımıza inanıyor ve projemizde emeği geçen SFS ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Magdeburger Sigorta Oto Kaza ve Reasürans Müdürü ve Proje Lideri Sevil Kanay