SFS 2017 yılına hazır
1 Ocak 2017

SFS 2017 yılına hazır

SFS’nin modern bulut uygulama yazılımları, sigortacılık iş süreçleri, uygulamaları ve deneyimlerini yeniden tasarlamasına yardımcı oluyor.

1992 yılından bugüne kadar sigorta sektörüne teknoloji hizmeti veren SFS, uzman kadrosu ile 2017 yılına, tüm sigorta sektörü ile çok yakında paylaşacağı yeni teknolojisiyle, kültürüyle, hizmetiyle, bakış açısıyla farklılık sağlayan yepyeni bir strateji ile girmeyi hedefliyor. SFS hem sigorta sektöründe deneyimli, hem de bizzat sigorta müşterilerinde ve şirketlerinde yaptığı projelerle sektörü, iş ihtiyaçlarını iyi bilen, iyi anlayan, iş ihtiyaçlarıyla teknik ihtiyaçlar arasında etkili ve esnek köprüler oluşturabilen bir ekibe sahip.

Türkiye’de önemli pazar payına sahip sigorta şirketleri, acenteler ve brokerlere hizmet veren SFS, iş ortaklarının toplam yatırım maliyetini azaltan hizmet anlayışı, hazır uygulama paketlerinin müşterinin ihtiyaçlarına en kısa ve en etkili bir şekilde getirebildiği çözümlere ve yenilikçi ve dinamik fikri mülkiyete sahip. SFS güçlü teknolojik yapı ürünleri, çok dilli, çok para birimi ve çok şirketle çalışma özellikleri ile toplam kalite yönetimi ilkelerine bağlı, çok uluslu şirketler ile çok uzun yıllara dayanan çalışma tecrübesi ve birçok başarı öyküsü ile 25 yıldır sektörde hizmet vermeye devam ediyor. SFS sigorta şirketlerinin bilgi teknoloji departmanlarındaki öncelikli işler olarak değerlendirilen; iş analizi, tasarım, yazılım kodlama, proje yönetimi, proje işletimi ve veri tabanı yönetimi çalışmaları için konusunda uzman deneyimli dış kaynaklar sağlıyor.

‘GLOBALLİĞE DOĞRU ADIM ADIM’

Aynı zamanda, global bir firma olma yolunda emin adımlarla yurtdışı hedeflerine odaklanan SFS, doğduğu yerde de büyümeye, hizmet ve müşteri ağını genişletmeye ve hedef olarak sigorta sektöründe yepyeni vazgeçilmez bir ekosistem yaratmaya odaklanıyor. “SFS uluslararası geçerlikte kalite standartları ile iş modellerini oluşturuyor ve uyguluyor” SFS, AR-GE yatırımları ile geliştirdiği inovasyonlarıyla müşterilerine kıyas kabul etmeyen rekabet avantajları sağlayarak mesafe kat etmeye devam ediyor. Özellikle uluslararası sigorta yaklaşım tecrübesine, değişen müşteri profili isteklerine göre daha hızlı, daha yalın, daha güvenilir çözüm anlayışı getirerek, yerel sigorta gelişimine yeni değerler ve global çözümler kazandırıyor. SFS, sigorta sektörünü inovatif teknolojilerle buluşturarak geleceğe taşımayı hedefliyor. Tüm dünyada yaşanan değişime müşterilerinin en iyi şekilde uyum sağlaması ve dijitalizasyon yol haritalarının belirlenmesi için SFS büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor.

ÇÖZÜM BULUT YAZILIMLARI

SFS’nin modern bulut uygulama yazılımları, sigortacılık iş süreçleri, uygulamaları ve deneyimlerini yeniden tasarlamasına yardımcı oluyor. SFS Cloud (Bulut) çözümlerinin en iyi örneği Software as a Service (SaaS) uygulama yazılımları, sigorta müşterilerinin beklediği deneyimleri, başarılı olmak için gerekli yeteneği ve pazarın talep ettiği performansı sunmasına yardımcı olmak için sosyal medya, mobil ve analitik yeteneklerle entegre ediliyor. Vakit kaybetmeyin, dijitalleşmek için stratejik gelecek planlarınızı SFS ile kurgulamaya hemen başlayın. SFS uzman ve dinamik kadrosu ile mevcut ve yeni iş ortaklıkları ile 2017’de sigorta sektöründe sinerji sağlamaya devam edecek.

Ercan TURFAN

“Dünyada yaşanan değişime müşterilerimizin en iyi şekilde uyum sağlaması ve dijitalizasyonu mümkün kılmak için büyük yatırımlar yapıyoruz.”

Şule ŞENTÜRK

“Üretim’den Hasar’a, Reasürans’dan Tahsilat Yapısı'na, müşterilerimiz ile aynı dili konuşmanın gururunu yaşıyoruz.”

Tüm dileklerinizin gerçekleşeceği sağlık ve başarı dolu bir yıl olması dileğiyle.

Yeni yılınız kutlu olsun!